Frihetens vinder

Frihetens vinder - Lois Leveen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lois Leveen
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
Frihetens vinder.pdf
ISBN
7132831198822

BESKRIVELSE

En fortelling fylt med hat, mot og kjærlighet, med den amerikanske borgerkrigen som bakteppe.Mary Bowser er født til slaveri. Hun og moren er husslaver hos den velstående familien van Lew i Richmond, Virginia. Datteren i huset, Bet, er for opphevelse av slaveriet og hun frigir Mary og sender henne på skole i en av de frie statene i nord. Mary er skoleflink og har i tillegg fotografisk hukommelse, en egenskap som kommer godt med når hun senere blir engasjert i spionvirksomhet for Unionen.Mary Bowser vender tilbake til Virginia like før borgerkrigen bryter ut, og under dekke av å være slave begynner hun å arbeide i huset til konføderasjonens president, Jefferson Davis. Hun står hele tiden i fare for å bli avslørt, men Mary Bowser er villig til å ofre livet for friheten.Romanen er basert på en sann historie.

e-bok, 2012. Leveres direkte via nedlastning.

Liker du historiske romaner som du lærer noe av, kan du trygt velge deg denne. Frihetens Vinder gir stemme til Bowser i hennes kamp for frihet for hele sitt folk, og sin søken etter identitet. I begynnelsen av boken får vi et innblikk i en uvanlig oppvakt slavejentes barndom der hun arbeider sammen med moren i huset til van Lew'ene. Discover releases, reviews, track listings, recommendations, and more about Altiplano - Vientos de Libertad = Frihetens Vinder at Discogs.

RELATERTE BØKER