Helseveiledning

Helseveiledning lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Helseveiledning.pdf
ISBN
4538703893228

BESKRIVELSE

Ny bok om viktigheten av veiledning blant helsepersonell. Helsemessige utfordringer knyttet til livsstil, sykdom og skade tilsier at pedagogisk virksomhet blant helsepersonell må styrkes. Helseveiledning baseres på fagkunnskap, pedagogisk og kommunikativ kompetanse, og skal gjenspeile en pasientrettet tilnærming. I boken konkretiseres det hvordan helseveiledning kan tilpasses ulike målgrupper, hensikter og sammenhenger i spesialist- og kommunehelse- tjenesten. Selv om det primært relateres til individ og grupper, trekkes også et samfunnsmessig perspektiv inn. Boken belyser utfordringer og muligheter til fagutvikling og forskning innen dette viktige området. Boken henvender seg til masterstudenter i sykepleie og andre helsefag, men kan også brukes på bachelornivå og er svært relevant for yrkesutøvere innen helsetjeneste.

Noen sykehus har derfor opprettet lærings- og mestringssentre. Sykehusinnleggelser er stadig kortere, og utgangspunktet for omfattende helseveiledning er ikke alltid optimalt på sykehus. Helseveiledning er en ny kommunal helsetjeneste i Fosen-kommuner for deg som Har utfordringer med helse.

Magen fungerte heller ikke... Helseveiledning har en sentral plass i kurset fordi dette er avgjørende for å lykkes med kompetansebygging overfor pasienter, brukere og nærpersoner. Med utgangspunkt i erfaringer og historiefortellinger presenteres ulike kunnskapsbaserte metoder for å fremme hverdagsmestring. Helseveiledning har 3 aktive annonser.

RELATERTE BØKER