Tre teorier om alt

Tre teorier om alt - Ellis Potter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellis Potter
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Tre teorier om alt.pdf
ISBN
5131403558634

BESKRIVELSE

Hva er virkelighet? Hva er meningen med livet? Hvorfor lider vi? Hvem er jeg?Vår tid domineres av tre verdensbilder som svarer ganske ulikt på disse spørsmålene. Presist og kortfattet forklarer Potter det unike håpet hvert verdensbilde gir. Håpene får vidt forskjellige konsekvenser for hvordan mennesket opplever virkeligheten og meningen med livet. Ellis Potter var buddhistmunk. I dag er han kristen og internasjonal foredragsholder.

Alt eldes - og jo eldre vi blir, desto større sjanse for å dø. ...

Åpningstider, butikken i Akersgaten: Mandag - fredag: 10-18 Vår pris 90,-. Hva er virkelighet? Hva er meningen med livet? Hvorfor lider vi? Hvem er jeg? Vår tid domineres av tre verdensbilder som svarer ganske ulikt på disse spørsmålene... Tre teorier om alt er en flott bok.

RELATERTE BØKER