Våpenstillstanden

Våpenstillstanden - Primo Levi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Primo Levi
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Våpenstillstanden.pdf
ISBN
4313133206955

BESKRIVELSE

De var 650 da de reiste. Nå var de 3 som vendte tilbake. Tilbake til livet, etter 20 måneder i fangenskap i Auschwitz. Hva nå?

23. november ble det forhandlet frem en våpenstillstand som skulle vare til slottet fikk unnsetning, men ikke lenger enn til 7.

Forhandlingene fant sted i en jernbanevogn parkert i Compiègneskogen i Picardie i det nordlige Frankrike.Tidspunktet for våpenstillstanden er på fransk gått inn i historien som le jour ... Dolkestøtlegenden var en myte som fikk utbredelse i Tyskland de første årene etter første verdenskrig. Myten gikk ut på at Tysklands nederlag i krigen skyldtes svik på hjemmefronten som følge av sosialistisk og defaitistisk propaganda, og ikke det militære styrkeforholdet ved fronten («dolkestøtet i ryggen på de seierrike tropper»). Våpenstillstanden.

RELATERTE BØKER