Glassvinge

Glassvinge - Katrine Engberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Engberg
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Glassvinge.pdf
ISBN
9002093129336

BESKRIVELSE

Det er høst i København ...... og regnet pisker mot bakken. I en av byens mange fontener oppdager man liket av en naken kvinne. På kroppen finner politiet en underlig samling små symmetriske kutt, som det skal vise seg at har ført til kvinnens død. Hun har rett og slett forblødd. Og politiet står overfor en drapsmetode de ikke tidligere har sett. GLASSVINGE er den tredje boken i serien om politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og den påståelige snushanen Esther de Laurenti.

Veldig mange av glassvingene har vitenskapelige navn som slutter på "-formis", dette betyr nærmest "ligner på" og ... GLASSVINGE er den tredje boken i serien om politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og den påståelige snushanen Esther de Laurenti. Informasjonen nedenfor er levert fra CNET.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019 Lengde: 10 t. 11 min.

RELATERTE BØKER