Nicolay Nicolaysen

Nicolay Nicolaysen - Hans-Emil Lidén | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans-Emil Lidén
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Nicolay Nicolaysen.pdf
ISBN
2246739800564

BESKRIVELSE

Boken trekker opp konturene av den faglige utviklingen Nicolaysen spilte en viktig rolle i, både som antikvar og vitenskapsmann. Den er dermed like mye en vitenskapshistorisk studie som en biografi, og gir et innblikk i norsk kulturminneverns historie og norsk kulturhistorie på 1800-tallet. Har litteraturliste og personregister.

Han foretok undersøkelser og ledet utgravinger i alle deler av Norge, og registrerte alle da kjente fortidsminner fra middelalderen og ... Nicolay Nicolaysen Sontum (født 1. oktober 1852, død 2.

februar 1915) var en ingeniør, forretningsmann og entreprenør.. Sontum ble født i Bergen i 1852 og var utdannet ingeniør fra Chalmers tekniska högskola i Göteborg i Sverige, i 1874.

RELATERTE BØKER