Ti argumenter for å slette sosiale medier nå

Ti argumenter for å slette sosiale medier nå - Jaron Lanier | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jaron Lanier
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Ti argumenter for å slette sosiale medier nå.pdf
ISBN
5506728436608

BESKRIVELSE

Det er vanskelig å se for seg et liv uten sosiale medier, men forfatter Jaron Lanier insisterer på at du vil få det bedre uten. I denne viktige boken presenterer han ti argumenter for hvorfor vi alle bør være mer bevisst vår aktivitet på nettet. Sosiale medier har en tendens til å bringe frem det verste i oss. Det gjør politikk skremmende, fordreier vårt forhold til sannheten og distanserer oss fra andre mennesker selv om vi har mer «kontakt» med andre enn noen gang før. Hvordan forbli uavhengige i en verden der vi er under kontinuerlig overvåkning og konstant blir stimulert av algoritmer?

I denne viktige boken presenterer han ti argumenter for hvorfor vi alle bør være mer bevisst vår aktivitet på nettet. Det er vanskelig å se for seg et liv uten sosiale medier, men forfatter Jaron Lanier insisterer på at du vil få det bedre uten. I denne viktige boken presenterer han ti argumenter for hvorfor vi alle bør være mer bevisst vår aktivitet på nettet.

Skinner. Han utviklet et metodisk system, en såkalt skinnerboks, der dyr i bur fikk en godbit når de oppviste en bestemt atferd. Les Ti argumenter for å slette sosiale medier nå boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER