Velbekomme

Velbekomme - Øystein Rottem, Ove Olsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Rottem, Ove Olsen
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Velbekomme.pdf
ISBN
2557450541325

BESKRIVELSE

Boka presenterer Lysebu i Nordmarka hvor kjøkkensjef Ove Olsen har grunnlagt sitt nye nordiske kjøkken ved å kombinere det fremste innenfor norsk og dansk mattradisjon og Nordens beste råvarer. I denne boka har han samlet en stor del av sine oppskrifter. Rottem forteller om Lysebus historie, og om sitt forhold til stedet, maten og vinen. Har register.

"Velbekomme!" Jeg sier det når gjestene takker for maten. Men nå så jeg i en matvideo at kokken ønsket velbekomme før maten, altså som et "bon appétit"....

2 293 liker dette · 1 snakker om dette · 634 har vært her. Vi laver sandwich og salat med hjemmelavet fyld og masser af smag.

RELATERTE BØKER