Den ukjente Jesus

Den ukjente Jesus - Oskar Skarsaune | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oskar Skarsaune
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Den ukjente Jesus.pdf
ISBN
7293478934520

BESKRIVELSE

Ingen skal etter dette kunne si at det er kjedelig å grave i gamle skrifter! Det er spennende å følge forfatteren gjennom de forskjellige lagene av kildemateriell i dialog med aktuelle bøker som er skrevet om emnet. Mange vil finne denne boken minst like underholdende som Da Vinchi-koden - og i tillegg er den til å bli klok av. Forfatteren som er professor i kirkehistorie og førstehånds kjenner av de historiske kildene, skriver spennende og insiterende om * Da Vinchi-koden.* Gralsfortellingene.* Thomasevangeliet.* Q-kilden.

En tilbakevisning av Da Vinci-koden og gralfortellingenes teorier. Tidlige bilder: Oskar Skarsaunes bok viser at de første Jesus-bildene er spenningsfylte, og ikke kan reduseres til ett entydig bilde, skriver Halvor Moxnes.

dokumentarserie. Fra å være en forfulgt minoritet ble Jesu' lille og ukjente jødiske sekt til slutt den offisielle religionen i det mektige Romerriket.

RELATERTE BØKER