Eldre og søvn

Eldre og søvn - Anne M. Wolland, Mona Skard Heier | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne M. Wolland, Mona Skard Heier
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Eldre og søvn.pdf
ISBN
7282841353080

BESKRIVELSE

Eldre og søvn gir en innføring i søvn og behovet for søvn når man blir eldre. Den handler blant annet om: Hvordan søvnen forandrer seg med alderen Er det farlig å sove lite? Hvordan sykdommer og medikamenter påvirker søvnen Hva kan gjøres med urolige ben Hvordan søvnproblemer blant eldre kan behandles Hva du selv kan gjøre for å få tilstrekkelig god søvn Eldre og søvn er skrevet for enhver som ønsker å vite mer om søvnens mysterier, eller hvordan man kan avhjelpe søvnproblemer når man blir eldre. Den er også et praktisk og nyttig redskap for studenter, helsepersonell eller andre som arbeider med eldre.Forfatterne Wolland og Skard Heier er begge leger, nevrologer og søvnforskere. De forklarer, gir konkrete råd og besvarer de vanligste spørsmålene om søvn og søvnproblemer blant eldre. Stikkord i margen gjør det lett å finne fram i boka.

De fleste opplever et skift gjennom livet fra å legge seg sent og sove ut over dagen, til å legger seg tidlig på kvelden og våkner tidlig om morgenen. - Søvn er veldig interessant som en «markør» for hjernehelse, forteller professor i psykologi og demensforsker Anders Martin Fjell. - Veldig mange hjernesykdommer er forbundet med redusert søvnkvalitet, og mange opplever også endrede søvnmønstre etter hvert som de blir eldre. Søvn og søvnproblemer Søvn er en viktig kilde til livsglede og energi (1).

Wolland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202359317 Delirium er en alvorlig akuttmedisinsk tilstand som ofte overses hos eldre.

RELATERTE BØKER