Fly! sa Albert Åberg

Fly! sa Albert Åberg - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Fly! sa Albert Åberg.pdf
ISBN
5995312529579

BESKRIVELSE

Passer for barn fra 3 år. «Er du nødt til å være så barnslig!» sier pappa. Albert har nettopp lekt og hatt det moro - og det ble rotete alle steder. Pappa er voksen og må gjøre voksne, viktige og alvorlige saker og ting. Det er trist når pappaer er lei seg, Albert synes synd på ham.«Er du nødt til å være så voksenlig?» spør han forsiktig.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Pappa er voksen og må gjøre ... Albert er en liten, ganske vanlig gutt, som bor sammen med pappaen sin. Albert har en oppdiktet venn som heter Skybert, som bare Albert kan se.

Gunilla Bergström. Innbundet Bokmål Albert Åberg Skip to ...

RELATERTE BØKER