Gudinne i stein

Gudinne i stein - Norman Lewis | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norman Lewis
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Gudinne i stein.pdf
ISBN
6000475219939

BESKRIVELSE

I Gudinne i stein gir Norman Lewis et bilde av det moderne India der den uendelige fargerikdommen, praktutfoldelsen og landskapet er like påtakelig som den hensynsløse undertrykkelsen.Patna, hovedstaden i Bihar, er utgangspunktet for reisen. Her får vi skarpe observasjoner fra en kultur preget av kontraster og gjennomsyret av kastesystemet der barnearbeid, moderne slaveri, barnebruder og enkebrenning fremdeles forekommer. Overgangen er stor da ferden går videre til jungelen i Orissa hvor Indias stammebefolkning bor. Trass i press fra storsamfunnet har de klart å bevare mye av sin opprinnelige kultur, her nyter kvinnene respekt og frihet, og kastesystemet eksisterer ikke.Boka ble tildelt den prestisjetunge Thomas Cook Travel Book Award i 1992."En av de beste forfatterne, ikke i noe spesielt tiår, men i hele århundret."Graham Greene

I Gudinne i stein gir Norman Lewis et bilde av det moderne India ... Liste over personer i norrøn mytologi inneholder navn på personifiserte figurer som omtales i den norrøne mytologien.Persongalleriet i åsatroen består av ulike ætter og vesener som delvis flyter over i hverandre. Det finnes æser (guder) og åsynjer (gudinner), vaner (vaneguder), jotner og gygrer, norner, valkyrjer, diser, dverger, alver og volver. Gudinne kan vise til en kvinnelig guddom i mytologier og religioner som er monoteistiske, dualistiske, eller polyteistiske.På annet vis kan en gudinne vise til enhver kvinnelig guddom med overnaturlige krefter.

Vi har valgt en spirituell tilnærming til temaene vi tar opp. Gudinne.no sitt formål er å bidra med inspirasjon og motivasjon slik at den enkelte kan forme sitt eget liv på best mulig vis. Steinar Engelbrektson Band - Gudinne Liv Helene Nikolaysen.

RELATERTE BØKER