Hvor mange brødre har Obama?

Hvor mange brødre har Obama? - Noel Botham | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Noel Botham
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Hvor mange brødre har Obama?.pdf
ISBN
4579395800331

BESKRIVELSE

Få ting er så underholdende som unyttig kunnskap, og få steder finner du mer unyttig kunnskap enn i denne boken. Var du for eksempel klar over at Marilyn Monroe hadde seks tær på den ene foten? At skrutrekkeren ble oppfunnet før skruen? Eller at talkshowdronningen Oprah Winfrey og Elvis Presley er slekt? Du visste sannsynligvis heller ikke at Al Gore og Tommy Lee Jones delte rom da de studerte ved Harvard i 1969, eller at moren til rockeren Tommy Lee var frøken Hellas i 1957. For øvrig er Eminem og Wyclef Jean begge født 17. oktober 1972, og i løpet av åtte år med Seinfeld kom Kramer gjennom døra 284 ganger. Den første frukten som ble spist på månen var en fersken, og siden vi er inne på frukt og grønt, kan vi opplyse om at Adolf Hitler var vegetarianer. Han hadde forresten fem søsken og to halvsøsken, men hvor mange brødre har egentlig Obama?

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Hvor mange brødre har Obama? av Noel Botham (ISBN 9788292526408) hos Adlibris.com.

Var du for eksempel klar over at Marilyn Monroe hadde seks tær på den ene foten? At skrutrekkeren ble oppfunnet før skruen? Eller at talkshowdronningen Oprah Winfrey og Elvis Presley er slekt? Du visste sannsynligvis heller ikke at Al Gore og Tommy Lee Jones delte rom da de ... Kjøp Hvor mange brødre har Obama? fra Norske serier Få ting er så underholdende som unyttig kunnskap, og få steder finner du mer unyttig kunnskap enn i denne boken. Var du for eksempel klar over at Marilyn Monroe hadde seks tær på den ene foten? At skrutrekkeren ble oppfunnet før skruen? Han hadde forresten fem søsken og to halvsøsken, men hvor mange brødre har egentlig Obama? Sjekk også ut: Se alle våre bøker her >> PUBLICOM forlag AS / Tlf: +47 33 03 69 10 / [email protected] / Prestegata 2, 3187 Horten / ... Kjøp Hvor mange brødre har Obama? fra Tanum Få ting er så underholdende som unyttig kunnskap, og få steder finner du mer unyttig kunnskap enn i denne boken.

RELATERTE BØKER