Senk stresset i familielivet

Senk stresset i familielivet - Ole Christer F. Lund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Christer F. Lund
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Senk stresset i familielivet.pdf
ISBN
7848642067540

BESKRIVELSE

Ønsker du å senke stresset og bli mer oppmerksomt tilstede sammen med barna dine? Ved hjelp av praktiske øvelser, illustrasjoner og nedlastbare lydfiler inviteres du med på en reis mot et roligere og mer tilstedeværende familieliv. Senk stresset i familielivet inneholder også en verktøykasse med foreldreteknikker rettet mot problemer knyttet til søvn, trass, måltider, grensesetting, stressmestring, utvikling av selvfølelse, og mye mer. Gjennom boka følger du trebarnsfamilien Anker. Familien fungerer som en rød tråd gjennom eksemplene i boka, og illustrerer hvordan man kan bringe mindfulness inn i foreldrerollen og overkomme hindringer på veien mot å senke stresset i familielivet. Boka er skrevet som selvhjelpsbok for foreldre med barn i alderen 0-15 år.

Den danske tidscoachen og forfatteren av blant annet Førstehjelp til travle børnefamilier - bedre balance i hverdagen", Trine Kolding, har utarbeidet en liste med åtte punkter som tilsammen skal gjøre at spare småbarnsforeldre sparer én time om dagen. SENK KRAVENE og prioriter riktig. Det mener Ingunn Størksen, førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger, er det viktigste småbarnsfamilier kan gjøre for å senke stresset.

Lund. Ønsker du å senke stresset og bli mer oppmerksomt tilstede sammen med barna dine? Ved hjelp av praktiske øvelser, illustrasjoner og nedlastbare lydfiler inviteres du med på en reis mot et roligere og mer tilstedeværende familieliv.

RELATERTE BØKER