Zen i bueskytingens kunst

Zen i bueskytingens kunst - Eugen Herrigel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eugen Herrigel
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Zen i bueskytingens kunst.pdf
ISBN
4051169753054

BESKRIVELSE

Hvordan leve et liv i tråd med hvordan virkeligheten faktisk er ... Her får du svaret.Eugen Herrigel (1884-1955), ble førti år gammel tilbudt en stilling som professor i filosofi ved Det keiserlige universitetet i Sendai i Japan, der han ble værende i fem år.Herrigels virkelige møte med zen-buddhismen går gjennom bueskytingens kunst. Under kyndig veiledning erfarer han at konsentrasjon og muskelbruk bare er ytre aspekter ved det å skyte med pil og bue. Det er trening av bevisstheten som denne kunsten dreier seg om, og som blir en årelang øvelse i å bli seg selv, uten å miste seg selv.Bueskyting blir en kunst først når den er uten mål, uten hensikt.Den kan leses som en eksotisk beretning om et menneske som kom til et fremmed land og ble innviet i en gammel kulturs innerste hemmeligheter. Da vil den være en spennende beretning som underholder så lenge den leses , men som fort glemmes.Den kan også leses som et eksempel på hvordan en ytre disiplin kan brukes til å disiplinere våre egne sjelskrefter slik at mennesket kommer i harmoni med seg selv, og hvordan vi på dette grunnlaget kan komme i kontakt med en dypere orden i livet. Da vil boken få en overføringsverdi: vise vei til hvordan du kan utføre en hvilken som helst aktivitet -- med full tistedeværelse.Bueskyting blir en kunst først når den er uten mål, uten hensikt.

2016 Zen in der Kunst des Bogenschießens. 2005 Zen i bueskytingens kunst.

Format Heftet Emne Helse Utgitt 1995 Tilstand blå rygg Brukt eller ny Ny Forlag Hilt & Hansteen Pris 75,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne.

RELATERTE BØKER