AD/HD hos barn

AD/HD hos barn - Silvia Kriz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silvia Kriz
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
AD/HD hos barn.pdf
ISBN
8190848231274

BESKRIVELSE

AD/HD heftet handler om oppmerksomhetsvansker og hyperaktivitet hos barn. Det retter seg til foreldre, lærere og andre fagfolk. Det gir en kortfattet oversikt over hva slags vansker barn med AD/HD ofte sliter med, hvordan vi kan forstå disse vanskene ut fra hjernens funksjon, og hvordan en kan hjelpe barna å fungere best mulig med sine vansker. Heftet tar også for seg behandling med medisiner.

Da er ofte hyperaktivitetssymptomer gått noe tilbake. Tilgjengelig litteratur vedrørende behandling av søvnforstyrrelser hos barn tyder dog på at en kan trenge 2,5 - 10 mg, og i sjeldne tilfeller mer (4). Jan og medarbeidere (4) anbefaler en startdose på 1 - 3 mg til barn i førskolealder og 2,5 - 5 mg til eldre barn.

Noen av disse barna har alle trekkene, mens andre bare har enkelte. Tidligere ble tilstanden kalt for MBD, som på engelsk står for Minimal Brain Dysfunction.

RELATERTE BØKER