Esmeraldagåten

Esmeraldagåten - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Esmeraldagåten.pdf
ISBN
1530076064568

BESKRIVELSE

Esmeraldagåten er bok 6 i Clue-serien.Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Cecilia, Leo, Une og Egon drar for å utforske den gamle Esmeralda-gruven, den dypeste av de tre gruvesjaktene i fjellsiden bak Perlen pensjonat. Gruven har ikke vært i bruk på lang tid. De finner spor etter den store gruveulykken, svartkrutt og kasser med gamle dynamittgubber. Men dypt inne i de mørke gruvegangene gjør de også oppdagelser som tyder på at den gamle gruven skjuler hemmeligheter som ikke tåler dagens lys. les utdrag fra boka

De finner spor etter den store gruveulykken, svartkrutt og kasser med gamle dynamittgubber. Esmeraldagåten; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: bu,u SPENNING; Eier: LENVIK; Serie: Clue; Serienummer: 6; År: 2014; Noter: Den gamle Gibsongruven ligger i fjellsiden like bak Perlen pensjonat. Cecilia, Leo, Une og Egon drar for å utforske gruven som ikke har vært i bruk på lang tid. Kjøp Esmeraldagåten fra Tanum Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Når dykkere kommer til Skutebukta for å søke etter "Lizzie Margret", et seilskip som forliste i 1868, får Cecilia, Leo og Une høre om en gammel skatt som skal være gjemt et sted i bygda.

RELATERTE BØKER