Et bedre liv

Et bedre liv lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Et bedre liv.pdf
ISBN
8544328675807

BESKRIVELSE

Historier, erfaringer og forskning om recovery ved rusmiddelmisbruk og psykiske helseproblemer. Blant alle historiene om strevsomme liv finnes det også historier om håp og om liv som har tatt en positiv vending. Denne boka presenterer slike bedringshistorier. I Et bedre liv er det personer som selv har opplevd «å komme seg bort» fra rusproblemer og psykiske helseproblemer som forteller sine historier. Vi får en beskrivelse av livet slik det ble levd, livet slik det er nå, og hva den enkelte selv forklarer som viktige forhold som støttet bedringsprosessen. Mange understreker at blant annet arbeid, aktiviteter, bolig og gode relasjoner er viktig. Forfatterne ønsker å vise at det er mulig, og at det er ulike veier til et bedre liv. Fagfolk kommenterer og reflekterer rundt historiene underveis, og de viser til hva forskning sier om forhold som kan understøtte bedringsprosesser. Boka formidler erfaringsbasert kunnskap og er et viktig bidrag til kunnskapsbasert praksis og mer recovery-orienterte tjenester. Den gir håp om at bedring er både realistisk og mulig, og dette er det viktig å formidle til brukere, pårørende, studenter, fagfolk, arbeidslivet, politikere og folk flest..

Et bedre liv er et samarbeidsprosjekt mellom organisasjonene A-LARM, LMS og BAR. Prosjektet støttes av ExtraStiftelsen og skal drive med undervisning BEDRE LIV - [email protected] - 91847834 - FROGNERVEGEN 1, 2016 FROGNER.

Vi får en beskrivelse av livet slik det ble levd, livet slik det er nå, og hva den enkelte selv forklarer som viktige forhold som støttet bedringsprosessen. Kjøp 'Et bedre liv, historier, erfaringer og forskning om recovery ved rusmiddelmisbruk og psykiske helseproblemer' av Anne Landheim fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205480322 10 saker om trening for et bedre liv Gemini har hatt mange saker om trening.

RELATERTE BØKER