Friskere fremtid

Friskere fremtid - Terje Sandberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Sandberg
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Friskere fremtid.pdf
ISBN
4442121458249

BESKRIVELSE

Vil du styre unna mel, melk og sukker? Vil du spise sunt og holde karbohydratene nede? Har du matintoleranse, cøliaki, diabetes, overvekt eller er du generelt opptatt av sunn mat? Da er dette er boken for deg! FRISKERE FREMTID gir inspirasjon til å lage velsmakende og spennende retter helt uten mel, melk, sukker, soya, gjær og eddik. Lekre lavkarboretter for enhver anledning. Boken inneholder over 70 oppskrifter, de fleste rettene er raske å lage, og uten vanskelige ingredienser. Forfatteren fikk i 2008 diagnosen matintoleranse, og fikk da inspirasjon til å lage en kokebok med egenkomponerte retter. Friskere Fremtid er en bruksbok som kan bli en verdifull støtte i en jungel av ulike kost- og diettråd.

Boken inneholder over 70 oppskrifter, de fleste rettene er raske å lage, og uten vanskelige ingredienser. - I fremtiden vil du kunne få de stoffene du trenger gjennom nanopartikler tilsatt mat og drikke. Det vil smake som før, men være mye bedre for deg.

Alt uten mel, melk og sukker. Scampi på grønn salat og asparges (4 porsjoner) ca.

RELATERTE BØKER