Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere

Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere - Ken Heap | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ken Heap
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere.pdf
ISBN
1481114527166

BESKRIVELSE

Ken Heaps velkjente bok: Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere har i denne 5. utgaven gjennomgått en radikal revidering. Det skjer en stadig utvidelse i bruken av gruppemetode i helse- og sosialvesenet. Kreativ nyskaping preger dagens praksis i gruppearbeid, med blant annet en dramatisk øking i både forebyggende og terapeutisk gruppearbeid med utsatte barn, utvidelse av erindringsarbeid langt utover eldreomsorgen, dristig bruk av bildeterapi, mm. Det trengs en synliggjøring av omfanget og visjonene i den praksisen som er vokst fram i de siste årene, samtidig som tiden er inne for et nytt blikk på en rekke hittil sentrale terapibegreper og -modeller.

Bilde 1: - Veivalg i velferdspolitikken: 150,- - SOLGT: Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere: 250,- - SOLGT:Lærebok i familieterapi: 300,- - Barnet og de andre: nettverk som pedagogisk og sosial ressurs: 150,- - SOLGT: Etikk: til refleksjon og handling i sosialt ... -Heap. Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere.

Bøkene kan sendes mot at kjøper betaler frakt. Bilde 1: - Veivalg i velferdspolitikken: 150,- - SOLGT: Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere: 250,- - SOLGT:Lærebok i familieterapi: 300,- - Barnet og de andre: nettverk som pedagogisk og sosial ressurs: 150,- - SOLGT: Etikk: til refleksjon og handling i sosialt ... -Heap.

RELATERTE BØKER