Kirken i verden, verden i kirken

Kirken i verden, verden i kirken - Tomas Sundnes Drønen, Kari Storstein Haug, Geir Skeie, Gerd Marie Ådna | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Sundnes Drønen, Kari Storstein Haug, Geir Skeie, Gerd Marie Ådna
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Kirken i verden, verden i kirken.pdf
ISBN
4286626616674

BESKRIVELSE

Verden knyttes tettere sammen gjennom teknologiske nyvinninger og menneskelig mobilitet. Barn og unge møter og forholder seg stadig oftere til religiøst og kulturelt mangfold, både i sitt fysiske nærmiljø og på internett. Denne boken diskuterer globaliseringens konsekvenser for barns og unges oppvekstsvilkår, med særlig henblikk på hvordan Den norske kirkes trosopplæring møter utfordringer og muligheter som disse fører med seg. Viktige spørsmål som tas opp, er hvordan globale prosesser påvirker læring i trosopplæringen, og hvilke utfordringer dette skaper for formidling og læring. Kirken i verden, verden i kirken er aktuell for alle som er involvert i og/eller arbeider med trosopplæring på ulike nivåer i kirken, studenter som utdanner seg til ulike typer undervisningsstillinger i kirken, og forskere som studerer utfordringer og muligheter som globale prosesser skaper for barns og unges oppvekstsvilkår og læring.

Nynorsk logo - Saman som kyrje i heile verda - Bred utgave. Bønn fra LVF under korona pandemien.

I boken diskuteres globaliseringens konsekvenser for barns og unges oppvekstsvilkår, med særlig henblikk på hvordan Den norske kirkes trosopplæring møter utfordringer og muligheter som disse fører med seg. Sammen som kirke i hele verden. Er en aksjon for misjonssolidaritet under korona-pandemien.

RELATERTE BØKER