Regnskap og budsjett i kommunesektoren

Regnskap og budsjett i kommunesektoren - Frode Mellemvik, Levi Gårseth-Nesbakk, Helge Mauland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Mellemvik, Levi Gårseth-Nesbakk, Helge Mauland
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Regnskap og budsjett i kommunesektoren.pdf
ISBN
1573133352374

BESKRIVELSE

Denne boka gir en innføring i regnskap og budsjett i kommunesektoren, og inngår i en serie sammen med boka Regnskap og budsjett i staten - en innføring, samt en oppgavebok tilhørende begge bøkene.Siktemålet med denne boka er å framheve og diskutere prinsipielle sider ved regnskaps- og budsjettsystemet. Boka tar også for seg trender og utviklingstrekk innenfor kommunesektoren, med dertil faglige drøftelser. For å understøtte, illustrere og berike den faglige diskusjonen, er boka også basert på datamateriale som reflekterer beretninger fra kommunalt ansatte om deres hverdag. I tillegg kommer ulike rapporter og dokumenter som knytter seg til temaene.Regnskap og budsjett i kommunesektoren - en innføring bidrar med faglige diskusjoner som gir leseren en bedre forståelse av hvordan den kommunale budsjett- og regnskapsmodellen er ment å skulle fungere, og hvorfor den har sin spesielle form. Av den grunn har boka et nedslagsfelt som kan interessere en rekke grupperinger, herunder praktikere som jobber med økonomi og kommunesektoren, media og fagfolk som ønsker å sette seg bedre inn i virkemåten til den kommunale budsjett og regnskapsmodellen, samt studenter innenfor offentlig økonomi, regnskap og budsjettering.

Siktemålet med denne boka er å framheve og diskutere prinsipielle sider ved regnskaps- og budsjettsystemet. Regnskap og budsjett i kommunesektoren: en innføring Av Helge Mauland, Levi Gårseth-Nesbakk, Frode Mellemvik Forlag Cappelen Damm akademisk ISBN 9788202313913 Utgitt 2012, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Les Regnskap og budsjett i kommunesektoren boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Med bakgrunn i at budsjettet er det sentrale styringsinstrument i (fylkes)kommunene, har kommuneregnskapet bevilgningskontroll som målsetting. Den nære sammenhengen mellom (fylkes)kommunens budsjett og regnskap har gitt kommunesektoren et annet regnskapsprinsipp enn henholdsvis staten og privat sektor. Inntektsrammene for kommunesektoren i 2020 17.12.2019: Stortinget vedtok 5.

RELATERTE BØKER