Trening for nybakte mammaer

Trening for nybakte mammaer - Olga Rönnberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olga Rönnberg
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Trening for nybakte mammaer.pdf
ISBN
7175128886958

BESKRIVELSE

Effektiv hjemmetrening gjør at du kan komme raskt tilbake til din gamle kropp etter fødselen - eller kanskje til en enda sterkere kropp og en bedre versjon av deg selv! Her får du et tilpasset program der øvelsene er tilpasset din situasjon, inndelt i fire deler for det første året. Du får både pusteøvelser, mageøvelser, styrketrening og kondisjonstrening. I tillegg til treningsprogrammet forteller forfatter Olga Rönnberg om hva som hender i kroppen under graviditeten, og det er egne råd for de som har født med keisersnitt. Du får også tips om riktig kosthold for nybakte mammaer.

Egner seg godt for de fleste gravide og nybakte mammaer. Les full anmeldelse av Zumba Fitness, pris, bestillingsinfo m.m.

) kr 329 kr 263. Passer til alder: Forlag: Cappelen Damm ISBN: 9788202426576 Utgivelsesår: 2014 Språk: Norsk (bokmål) Trening for nybakte mammaer er en flott bok.

RELATERTE BØKER