Dødsfellen

Dødsfellen - Jeffery Deaver | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Dødsfellen.pdf
ISBN
9554014540536

BESKRIVELSE

En kynisk sadist og massemorder kjemper på nettet - på liv og død - med yrkesforbryteren og mester-hackeren Wyatt Gilette. En mann kommer bort til Lara Gibson, som sitter i en bar i Silicon Valley. Han sier at han har møtt henne før. At han kjenner noen venner av Lara, og han hilser fra dem. Lara Gibson velger å stole på mannen, men det skulle hun ikke ha gjort. Snart er hun død. Morderen kaller seg Phate. Han er en trollmann med datamaskiner og bruker internett og kyberrommet til å få "adgang" til ofrene sine. Etterforsker Frank Bishop kan ingenting om data. Han kontakter Wyatt Gillette, en hacker som sitter på celle i et av Californias fengsler. Mens stadig flere lik dukker opp, må de to mennene jobbe tettere og tettere sammen for å stoppe morderen.

Nå har han sett seg ut Silicon Valley som område for sitt grusomme spill. Berget katten ut av dødsfellen Siden onsdag har den noen uker gamle kattungen ligget og mjauet inne i veggen til Stoffsalget i Breigata. I går ettermiddag klarte Eivind Hjelm og Egil Andersen ... Fiskegarn som er hengt opp rundt fiskehjeller blir en dødsfelle for fugler.

Les mer. Vår pris 179 ... Kjøp bøker av Jeffery Deaver.

RELATERTE BØKER