Doping : avhengighet, forfengelighet og ytelse

Doping : avhengighet, forfengelighet og ytelse En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,39 MB
FILNAVN
Doping : avhengighet, forfengelighet og ytelse.pdf
ISBN
7729517358421

BESKRIVELSE

Hva er doping? Hvem doper seg, og hvorfor? Hvordan kan vi forebygge bruk av dopingmidler?Doping – Avhengighet, forfengelighet og ytelse belyser doping i ulike miljøer og områder av samfunnet, herunder innen idretten og i kroppsbyggermiljøer, i arbeidslivet, blant studenter og i ungdomsmiljøer. De til sammen 11 forfatterne presenterer oppdatert og ny innsikt i blant annet årsaker til og virkninger av bruk av dopingmidler, ikke-medisinsk bruk av anabole-androgene steroider (AAS), forholdet mellom bruk, misbruk og avhengighet og forebygging og behandling. Antologien gir også et historisk tilbakeblikk på bruken av dopingmidler i krig og krisesituasjoner. Boken er skrevet for studenter som tar bachelor, master eller videreutdanning innen helse- og sosialfag, samfunnsvitenskapelige fag, idrettsfag, politifag, kriminalomsorg og innenfor Forsvaret. Forskere og andre som arbeider med dopingproblematikk, vil også ha nytte av den.

Søk i ORIA med ... Boka «Doping. Avhengighet, forfengelighet og ytelse», som gis ut på CappelenDamm i disse dager, belyser doping i ulike miljøer og områder av samfunnet, herunder innen idretten og i kroppsbyggermiljøer, i arbeidslivet, blant studenter og i ungdomsmiljøer. Doping Avhengighet, forfengelighet og ytelse.

Kapittel 10. s 153 - 172 Lovlig og ulovlig Økonomi - kriminalitet og omdømmetap, I: Hans-Jørgen Wallin Weihe (red.), Doping, avhengighet, forfengelighet og ytelse.

RELATERTE BØKER