Førstehjelp på barn

Førstehjelp på barn Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Førstehjelp på barn.pdf
ISBN
9032510842214

BESKRIVELSE

Populær og nyttig bok i ny, revidert utgave. En meget praktisk håndbok for foreldre og alle som har med småbarn å gjøre. Boken viser hurtig og trygg behandling av alt fra skrubbsår til kvelning. All praktisk behandling vises i enkle trinn-for-trinn bilder.

Kursene passer blant annet for foreldre og barnevakter, samt lærere og andre ansatte ved barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Førstehjelp på barn. Kursene passer blant annet for foreldre og barnevakter, samt lærere og andre ansatte ved barnehager, skoler og aktivitetsskoler.

Kurs Kursdato Kurssted Kurspris Registrer ; Førstehjelp Barn og Voksen: 04.06.20 09:00 Førstehjelperen Bergen: Kr. 790 ... Lær barn å snakke vennlig og støttende til seg selv! Psykologisk førstehjelp kan brukes både hjemme, på skolen og i hjelpesystemet.

RELATERTE BØKER