Norsk utdanningshistorie

Norsk utdanningshistorie - Liv Kari B. Tønnesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Kari B. Tønnesen
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Norsk utdanningshistorie.pdf
ISBN
2422481065913

BESKRIVELSE

Denne boken gir en grunnleggende oversikt over norsk utdanningshistorie fra middelalderen til 2011. Fokus er skolen for alle samfunnets barn fra allmueskole til folkeskole og grunnskole, men også hvordan barnehager og ulike typer gymnas, yrkesskoler, høgskoler og universiteter har utviklet seg. Utdanning har vært og er en arena for politiske og pedagogiske debatter og kamper. Samtidig har utviklingen ført til at utdanning har blitt et ekspanderende felt, både i de fleste enkeltmenneskers liv og i samfunnet. Samtidig som Tønnessen gir denne oversikt, utfordres leseren også til å se på fortiden for å kunne forstå dagens skole og skolekultur og den plassen skolen har i samfunnet. Boken gir også en bred omtale av Kunnskapsløftets tiår fra 2000-2010 Liv Kari B. Tønnessen har tidligere gitt ut flere bøker og arbeidet som førsteamanuensis i pedagogikk.

Barnehage er et frivillig tilbud hvor barnet kan være mens foreldrene er på jobb. Emne - Utdanningshistorie og utdanningspolitikk - PED1007. ...

Kva er formålet med pedagogisk historie? 4. Lover og planar på ulike nivå 5.

RELATERTE BØKER