Så et frø!

Så et frø! - Annelie Johansson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annelie Johansson
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Så et frø!.pdf
ISBN
6998689171083

BESKRIVELSE

Vil du lære å dyrke selv? Her får du se hvor lett det er, og hvordan det går til - fra du legger et frø i jorda, til du kan høste inn og høste frø til nye planter. Du trenger ikke engang en hage, det går fint å spire i et glass, eller dyrke blomster og nyttevekster i vinduskarmen og på balkongen. Det er en fantastisk opplevelse å så et frø og se at det forvandles til en plante. Og det du har dyrket selv, det blir dessuten ekstra godt og vakkert! «Så et frø!» passer for alle, både barn og voksne, som vil vite mer om å så og dyrke selv. Boka ble kåret til «Årets trädgårdsbok 2015» av Stockholms Gartnersällskap. Den norske utgaven er oversatt og tilrettelagt av botaniker Charlotte Sletten Bjorå og gartner Hanne Lene Skjeklesæther i Botanisk hage i Oslo.

Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen. Så et frø. Vi undersøker hva et frø trenger for å spire, følger spiringen og måler veksten.

Da blir det ekstra spennende å se hva som vokser frem). Spør elevene hva ... Sår du frøene før april måned må du bruke ekstra vekstlys for at plantene skal utvikle seg optimalt til det er på tide å plante dem ut.

RELATERTE BØKER