Undervisningsplanlegging for yrkesfaglærere

Undervisningsplanlegging for yrkesfaglærere - Hilde Hiim, Else Hippe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Hiim, Else Hippe
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Undervisningsplanlegging for yrkesfaglærere.pdf
ISBN
4615779424097

BESKRIVELSE

Boka presenterer en didaktisk relasjonsmodell som gjør det mulig å utvikle et bevisst og reflektert forhold til utdanning, undervisning og læring Lærerens viktigste oppgave er å legge til rette for læring.Hvordan kan undervisningen i yrkesfag gjennomføres slik at elevene lærer best mulig?Hvordan kan elevene få medinnflytelse i læringsarbeidet?Boka inneholder en didaktisk relasjonsmodell som gjør det mulig å utvikle et bevisst og reflektert forhold til utdanning, undervisning og læring. Elevenes læreforutsetninger, rammefaktorer, mål, innhold, læreprosess og vurdering er hovedbegreper i modellen. Gjennom systematisk didaktisk analyse og refleksjon over utdanningsarbeid kan lærerstudenter og lærere oppnå pedagogisk utviklingskompetanse og profesjonalitet.Denne nye utgaven av boka fokuserer på utfordringer i Kunnskapsløftet.

Skissen nedenfor viser hvordan en undervisningsplan kan være. Fag- og yrkesopplæringen skal utdanne gode fagfolk. Både bedrifter og offentlig sektor vil i framtiden ha et stort behov for dyktige medarbeidere med fag- og yrkesutdanning.

Pensumbøker i alle fag. Boken presenterer en modell for didaktisk helhetstenkning som er nyttig i planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæring.

RELATERTE BØKER