Hvorfor jeg ikke er kristen og andre essays om religion og livssyn

Hvorfor jeg ikke er kristen og andre essays om religion og livssyn - Bertrand Russell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bertrand Russell
DIMENSJON
11,56 MB
FILNAVN
Hvorfor jeg ikke er kristen og andre essays om religion og livssyn.pdf
ISBN
4157451768362

BESKRIVELSE

Hvorfor jeg ikke er kristen samler Bertrand Russells mest kjente essays om religion og livssyn. Her diskuterer han temaer som aldri mister aktualitet - blant annet udødelighet, moral, spørsmålet om religion kan kurere våre problemer og Guds eksistens. Bertrand Russell ble belønnet med Nobelprisen i litteratur og to opphold i fengsel for sitt samfunnsengasjement og bidrag til filosofien. Den siste fengselsstraffen sonet han i en alder av nitti år. Hans innsats som pasifist, atomvåpenmotstander og som livssynshumanist har vært av stor betydning for 1900-tallets åndsliv. Russell bidro også med artikler om etikk og samliv i ukeblader som Vogue og Playboy. Få filosofer har kjempet så aktivt for å fremme "det gode liv" for alle mennesker.

Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin. Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Jeg er kristen, og mener jeg har gode grunner for det.

Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Jeg er kristen, og mener jeg har gode grunner for det. Derfor trenger jeg ikke forsvare andre religioner.

RELATERTE BØKER