Stjernestøv

Stjernestøv - Neil Gaiman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Neil Gaiman
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Stjernestøv.pdf
ISBN
7704392651347

BESKRIVELSE

I den lille, søvnige, engelske landsbyen Wall, avgir den forelskede Tristran Thorn et umulig løfte til den betagende vakre Victoria Forester. For å vinne hennes hjerte begir han seg ut på en reise for å finne en stjerne som er falt ned, i skikkelse av den unge piken Yvaine. Dette fører ham inn i en magisk verden av forheksede skikkelser, alver og pirater. Tristran holder løftet, og kommer tilbake. Men ingen ting går slik som han hadde tenkt, eller drømt om.

Vi fylgjer dei tre nordmøringane Ingrid, Olav og Gunnar inn i ukjent land - der håpet er billetten og lidenskapen er drivkrafta. Gjennom grovbarka humor og bøn, røffe låtar og forelsking, finn nordmøringane kraft til å ta seg fram til målet - Klondike. Stikkord: Singel, Stjernestøv, video, Videopremiere, Vinni.

Ved hjelp av datasimulering har man funnet ut at støvliknende partikler har mulighet for å deles, kopiere seg selv, og av og til utvikle seg. Stjernestøv er et supermykt, lett, luftig og fyldig garn i en ekstra lekker kombinasjon av 48% Super fin Alpaca, 8% Merinoull og 21% Polyamid (glimmer) og 23% Polyester. Den anbefalte pinnestørrelsen er 4.0 -6.0 mm og den veiledende strikkefastheten er 12-16 m pr 10 cm og ca.

RELATERTE BØKER