Å elske sin nestes kirke som sin egen

Å elske sin nestes kirke som sin egen - Peter Halldorf | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Halldorf
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Å elske sin nestes kirke som sin egen.pdf
ISBN
1325491057927

BESKRIVELSE

Kan en katolikk se en pinsevenn som et søsken som kan berike ens egen troserfaring? Og motsvarende kan en pinsevenn møte katolikken på samme måte? I så fall kan ikke kristne lenger distansere seg fra hverandre, men de må søke farbare veier mot enhet, skriver en av Skandinavias mest markante kirkeledere, Peter Halldorf.

Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår ... vanskeligere å elske sin nestes kirke som sin egen. De neste dagene har vi anledning til å la Kirkemøtet bli en treningsleir i kristen enhet.

Vi er på podcast! Back To Top. Landvik kirke «Å elske sin nestes kirke som sin egen.» Den svenske pastoren Peter Halldorf har de siste årene hjulpet mange skandinaviske kristne til å se det gode i andre tradisjoner enn sin egen. Han er selv pastor i pinsebevegelsen, men besøker og hører hjemme i de fleste kirkesamfunn.

RELATERTE BØKER