Tre minutter

Tre minutter - Anders Roslund, Börge Hellström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Roslund, Börge Hellström
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Tre minutter.pdf
ISBN
4667415506530

BESKRIVELSE

Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.

Vær nøye med tiden. Det er et poeng at dette ikke skal ta lang tid, så vær nøye med tiden. 25 år og tre minutter - Nå har det vært jobbet med denne medieansvarsloven i 25 år, så får vi tre minutter til å legge fram vårt syn muntlig.

Se video av prosessen lenger ned i saken! Resultatet er oppsiktsvekkende: FØR OG ETTER: Oslo-baserte Wolla delte retusjeringsprosessen bak denne forvandlingen. Tre minutter og en gratis app var alt som skulle til. Kjøp Tre minutter fra Bokklubber Nærme narkotikakartellets hjerte! Piet Hoffmann lever nå på flukt, både fra en livstidsdom i fengsel og den utstedte dødsdommen fra den polske narkotikamafiaen han avslørte.

RELATERTE BØKER