Antipasti

Antipasti - Helle Tesio, Alfredo Tesio | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helle Tesio, Alfredo Tesio
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Antipasti.pdf
ISBN
4892013558243

BESKRIVELSE

Antipasti er små, lette retter som man spiser i Italia før man kaster seg over pastaen og hovedretten. Denne boken inneholder oppskrifter på antipasti som både kan tjene som rene appetittvekkere og små selvstendige retter. Med register.

Lag et større fat som alle forsyner seg av, eller legg opp på individuelle asjetter. Antipasto (flertall antipasti) er det italienske ordet for forrett (Fransk: hors d'œuvre) som bokstavelig betyr «før måltidet» (pasto betyr «måltid» og må ikke forveksles med hunnkjønnsordet pasta, som betyr deig, krem og pasta).I italiensk mattradisjon består antipastiene vanligvis av kald mat som ost og rå, grillede eller marinerte grønnsaker, i tillegg til skinke, salami og ... Den siste kvelden på matreisen til Bolsena laget vi antipasti sammen på Casa Remi, som hadde vært basen vår under hele oppholdet.Vi hadde tidligere på dagen vært på kokkekurs på Il Tesoro og var vel alle i et "høykarbosjokk" etter dagens inntak av utallige sorter pasta, pizza, focaccia og småkaker (mer om dette kommer senere). Men etter et par timers kokkelering ved langbordet, mens ... Define antipasti.

antipasti synonyms, antipasti pronunciation, antipasti translation, English dictionary definition of antipasti. n.

RELATERTE BØKER