Byens spor; Ewald og Maj

Byens spor; Ewald og Maj - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Byens spor; Ewald og Maj.pdf
ISBN
5490415250624

BESKRIVELSE

Nytt storslått episk verk fra Lars Saabye Christensen! Byens spor er første bind i en trilogi, og vi befinner oss på Oslo vest rett etter krigen der vi møter Ewald og Maj Kristoffersen med deres sønn Jesper. Ewald jobber i et reklamebyrå som får i oppdrag og lage kampanjen i forbindelse med Oslos 900-årsjubiléum og Maj engasjerer seg i Røde kors. Bli med når vi legger øret inntil konkylien og lytter: Hør lyden av Oslo. Se gatene som binder den sammen, se menneskene som bor i dem. Se Ewald og Maj, se slakteren, se legen, hør hyggepianisten på Bristol, høre telefonen ringe hos fru Vik i etasjen over. Se Maj gå på møte i Røde Kors, hør glassen klirre på Bristol. Høre lyden av hvinende bremser. "Lars Saabye Christensen skriver så du jevnt humrer, av og til ler høyt. Men den karakteristiske sårheten er sterkt nærværende både i og mellom linjene. Enda mer enn før." Terninkast 5, Adresseavisen"[...] et portrett formulert med den poetiske melankoli som kjennetegner Saabye Christensen på sitt aller beste." Terningkast 5, Dagbladet.

05.10.2017. Lars Saabye Christensen er Sanasol ... Byens spor er et storslått episk verk av Lars Saabye Christensen.

Ewald jobber i et reklamebyrå som får i oppdrag og lage kampanjen i forbindelse med Oslos 900-årsjubiléum og Maj engasjerer seg i Røde kors. Kjøp Byens spor - Maj fra Bokklubber Majs hemmeligheter Maj har syntes synd på seg selv helt siden datteren Stine ble født for sju år siden. Så kommer tilbudet om å begynne som sekretær i reklamebyrået som Ewald jobbet for.

RELATERTE BØKER