Den synske

Den synske - Belinda Bauer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Den synske.pdf
ISBN
5783193315190

BESKRIVELSE

Fem små fotavtrykk i sementen er det eneste beviset på at Daniel Buck har eksistert. Annas fire år gamle sønn er forsvunnet. I ren desperasjon oppsøker hun en synsk mann. Men er han den han utgir seg for å være? Har han virkelig synske evner, eller er han en svindler? Politietterforsker Marvel er fullstendig overbevist om det siste. Men gjennom Anna dras han inn i en verden hvor sannheten virker usannsynlig, og der det uvirkelige kan være sant. Er det galskapen som endelig har tatt henne, eller er den nøkkelen til selve mysteriet? Belinda Bauer er kritikernes favoritt og vinneren av den presisjetunge Gold Dagger-prisen. Den synske er ifølge pressen hennes beste bok hittil.

«Gorki» er navnet på en russisk by, og viruset er beskrevet som Sovjetunionens, ikke Kinas, viktige ... Ulike synske og spåkvinner spår på ulike vis. Ofte kan de havne i en flod av informasjon fra åndeverdenen, noe som kan føre til at hun snakker veldig fort.

Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen når du er inne på nettsiden ved at vi lærer hvordan du bruker innholdet. Klikk på den synske du vil vite mer om. Du kan også skrive inn søkeord eller klikke på den evne du søker.

RELATERTE BØKER