En vanlig afghansk skjebne

En vanlig afghansk skjebne - Izatullah Ahengar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Izatullah Ahengar
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
En vanlig afghansk skjebne.pdf
ISBN
5610158535290

BESKRIVELSE

Dette er en sann historie. I denne boken forteller forfatteren om en liten gutt og familien hans. Historien foregår i provinsen Konar øst i Afghanistan på 1980- tallet. Den gang ble Afghanistan okkupert av Sovjetunionen. Hovedpersonen har en stor familie, men allikevel er de minoriteter i landsbyen. De fleste av den dominerende-klanen prøver å ta fra denne familien alt som de eier. Men hele familien holder sammen og ingen av den dominerende-klanen klarer å beseire denne familien. På grunn av all uroligheten og urettferdig behandling av denne familien fra mujahedins sin side blir denne familien splittet. Hovedpersonen sammen med familien sin flykter til provinshovedstaden Asadabad. I Asadabad får ikke denne familien ro og fred heller. Hele familien blir nødt til å flytte fra sted til sted. Etter hvert kidnapper mujahedin og dreper to av nære familiemedlemmer til hovedpersonen. Hovedpersonen er en grei gutt og gjør alt for familien sin. Hovedpersonens far er en kjernekar og god muslim. Han jobber veldig hardt for å forsørge familien sin og hjelper andre mennesker. På grunn av dårlig sikkerhetssituasjon er faren til hovedpersonen veldig bekymret for familiens framtid. I 1984 underskriver Sovjetunionen en avtale med afghanske myndigheter om å oppdra tre tusen afghanske skolebarn i forskjellige yrker. Hovedpersonen blir blant de tre tusen og reiser til Kabul først. Han bor sammen med flere hundre barn på et barnehjem i Kabul i en måned. I Kabul får han det så vanskelig at han ombestemmer seg for å reise til Sovjet-unionen, men det er allerede for sent. Den 30. oktober 1984 blir han sammen med to hundre barn sendt til Sovjetunionen.

Legg i ønskeliste. Bestselgerklubben - De beste boknyhetene.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Vi gir deg norske og internasjonale bestselgere! en vanlig afghansk skjebne د یو عادي افغان قسمت.

RELATERTE BØKER