Kamelklubben

Kamelklubben - David Baldacci | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Kamelklubben.pdf
ISBN
2472010093669

BESKRIVELSE

Kamelklubben er en hemmelig klubb av eksentrikere som har sverget å avdekke sannheten om USA. Etter å ha vært vitner til et sjokkerende mord kastes klubben inn i en maktkamp som strekker seg helt inn i Det hvite hus. Den tidligere Secret Service-agenten Alex Ford blir en ufrivillig deltager i spillet som stadig når nye dramatiske høyder.

Den er kort og godt for lang, men forfatteren får det til ved å foss-prate litt for ofte, og gjentagelsene er for mange. Allikevel. Kamelklubben (Camel Club) Kamelklubben er den første romanen i en serie på fem bøker med samme navn og dette er virkelig en thriller du bør få med deg.

Etter å ha vært vitner til et sjokkerende mord kastes klubben inn i en maktkamp som strekker seg helt inn i Det hvite hus. Den tidligere Secret Service-agenten Alex Ford blir en ufrivillig deltager i spillet som stadig når nye dramatiske høyder. Kamelklubben består av fire eksentriske menn som stort sett bruker all sin tid på å analysere den politiske situasjonen i USA og utvikle konspirasjonsteorier.

RELATERTE BØKER