Mormormonologene

Mormormonologene - Karoline Hjorth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karoline Hjorth
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Mormormonologene.pdf
ISBN
2280656863177

BESKRIVELSE

Mormormonologene er et personlige generasjonsportrett, skildret gjennom et utvalg distinkte kvinneskikkelser over 80 år. Boken bygger på en serie innsiktsfulle, selvutleverende, provoserende og underholdende fortellinger om makt, identitet og sosiale roller som endres med alderen. Boken tar utgangspunkt i myten om den gamle dame; hun som lytter, gir kloke råd, trøster, varmer og kjemper stille. Men er det noen som hører på mormor? Som kunstner og fotograf er Karoline Hjort opptatt av å realisere prosjekter som kulturhistorisk og samfunnsmessig bidrar til økt ytringsfrihet, offentlig debatt og sosialt engasjement, Mormormonologene rommer alle disse utfordringene. "...jeg hadde aldri hatt noen problemer med å innse at jeg er gammel, det var til og med slik at jeg likte ganske godt å være gammel dame jeg. Men jeg trodde dessuten jeg var noe til - jeg trodde jeg var folk." Mia Berner (1923-2009)

Hun er nok en av de tøffeste damene jeg vet om, ... Karoline Jahn Hjorth: Mormormonologene: 40000: Messel Forlag: Oslo: Lorentz Dietrichson: Norges kunsts historie III. I oldtid og middelader: 75000: Messel Forlag: Oslo: Joronn Sitje: Den gåtefulle malerinnen - bokprosjekt: 30000: Nord 4 Bokverksted a/s: HORDALAND: Eva Røyrane: Dei fine fabrikkbyane i Hardanger (arbeidstittel) 30000: Norsk ... ‍Fotograf, kunstner og forfatter Karoline Hjorth fullførte BA Photographic Arts og MA International Journalism ved The University of Westminster (London) i 2009 og gav ut sin første bok Mormormonologene (Forlaget Press) i 2011. Hennes første bok Mormormonologene (Forlaget Press) kom ut in 2011, etterfulgt av Eyes as Big as Plates (Hjorth & Ikonen, Press 2017) og Time is a ship that never casts anchor (Hjorth & Ikonen, Mesén/Finnmarkssykehuset 2018).

november 2011 / frk.Sagafos / Legg igjen en kommentar. Akkurat nå skriver jeg en leseromtale om Mormormonologene for Filologen.

RELATERTE BØKER