Instrumentalundervisning

Instrumentalundervisning - Olaug Fostås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Fostås
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Instrumentalundervisning.pdf
ISBN
9519346451370

BESKRIVELSE

Boken er en fagdidaktisk lærebok som tar for seg instrumental- og voksenopplæringens mangeartede undervisningsoppgaver. Leseren inviteres med inn i en undervisningshverdag der elevenes musikalske uttrykksevne, lytteferdighet og instrumental- og vokaltekniske ferdigheter skal utvikles. Begreper som musikkopplevelse og kreativitet, øving og motivasjon, selvtillit og samhandling står sentralt. eksempler belyser innfallsvinkler og valgmuligheter læreren står overfor. Boken egner seg for instrumental- og vokallærere og for studenter i grunn- og videreutdanning. Den er også aktuell for musikklærere på alle nivåer. Med forslag til videre lesning, navne- og stikkordregister.

Kursarrangør: Sande kulturskole. Sted: Sande Kulturskole Vestfold, Sande Kursadresse: Prestegårdsalléen 10, 3071 Sande.

Vi har for tiden følgende instrumenter: Fiolin Piano Keyboard Ukulele Gitar Sang Slagverk Fløyte Klarinett Saxofon Kornet/Trompet Horn Baryton Trombone «Instrumentalundervisning» er en fagdidaktisk lærebok som tar for seg instrumental- og vokalopplæringens mangeartede oppgaver. Hos kulturskolen kan barn og unge lære et instrument, sang, dans eller kunst. Vi har 950 elever og nå vil vi møte deg! Instrumentalundervisning - høyskole, klassisk musikk, barrattdue, musikkbarnehage, mastergrad, høgskole, barrat due, musikk barnehage, høyskoler, høgskoler ... Instrumentalundervisning.

RELATERTE BØKER