Andre boller

Andre boller - Sissel Gilbrant | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Gilbrant
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
Andre boller.pdf
ISBN
7144641570109

BESKRIVELSE

Andre boller inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter og desserter laget med alternative - sunnere og lettere - ingredienser. Her blir kjente bakverk som sjokoladekake, rullekake, boller og vafler tilrettelagt for de som ønsker et sunnere kosthold. Av de "nye" ingrediensene i boken kan nevnes speltmel, soyamelk og -fløte, oljer og margarin uten melk. Sukkermengden er blant annet redusert ved bruk av mer naturlig søt frukt og bær, samt smaksrike ingredienser som 70 % sjokolade og nøtter. I tillegg kan man velge å bruke fruktose som et alternativ til sukker. Boken inneholder dessuten nyttige baketips, en faktadel om ingrediensene, samt en oversikt over hva de enkelte kakene inneholder, spesielt rettet mot personer med matintoleranser eller allergier.

Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com. Vis profilene til personer som heter Andre Boller Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Andre Boller og andre du kanskje kjenner. Facebook gir... Andre boller inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter og desserter laget med alternative - sunnere og lettere - ingredienser.

Drøset: Det viser seg at man fort kan bli ledet inn i fristelse av boller og annet bakverk. Dersom Arbeiderpartiet skulle lykkes med sin valgstrategi, kan vi altså belage oss på at det heretter skal bli andre boller i det norske skoleverket. Men dette er ikke bare en kommunevalgsak.

RELATERTE BØKER