Flest mulig, lengst mulig, best mulig

Flest mulig, lengst mulig, best mulig Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Flest mulig, lengst mulig, best mulig.pdf
ISBN
1569691046230

BESKRIVELSE

Flest mulig - lengst mulig - best mulig. Den store barne- og ungdomsfotballboka bygger bru mellom trener-/lederrollen og klubben som tilrettelegger for god fotballaktivitet. Sammen med Trener C-lisens-kurset, er boka et viktig virkemiddel for å øke kvaliteten i barne- og ungdomsfotballen. Den norske breddemodellen fotballmodellen byr på mange utfordringer. Den krever at klubbene har et styre, ledere og trenere som gir et like godt og tilpasset fotballtilbud til alle spillere. Dette stiller krav til klubbutvikling, frivillighet og trenerutdanning. Og det krever kunnskaper om formidling på barnas og ungdommenes premisser. Budskapet presenteres og problematiseres fra ulike vinkler gjennom bokas tre deler: "Livet rundt laget mitt", "Livet i laget mitt" og "På banen med laget mitt".

Den norske breddemodellen fotballmodellen byr på mange utfordringer. Hvordan skape best mulig barne- og ungdomsidrett, der flest mulig blir med lengst mulig? Dette spørsmålet skal debatteres under en temakveld på Terningen Arena i Elverum mandag 6. november fra kl 1800 - 2100. flest mulig - lengst mulig - best mulig Stiftet i 1931 med hopp, ski og friidrett som hovedaktiviteter.

Flest mulig fotballspillere med, tidligst mulig ute med tilpasset opplæring og best mulig resultat ut fra den enkeltes forutsetninger og ambisjoner. Det er innholdet som skal tilskrives overskriften. Flest mulig, lengst mulig, best mulig er visjonen Norges Fotballforbund har for barne-og ungdomsfotballen.

RELATERTE BØKER