Læringsstilmateriell Midgard 6. Suppleringsmateriell 6. trinn. Samfunnsfag

Læringsstilmateriell Midgard 6. Suppleringsmateriell 6. trinn. Samfunnsfag Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Læringsstilmateriell Midgard 6. Suppleringsmateriell 6. trinn. Samfunnsfag.pdf
ISBN
2612585766820

BESKRIVELSE

Alle har sin egen måte å lære på. Å ta utgangspunkt i elevenes læringsstiler innebærer at lærerne tar utgangspunkt i elevenes sterke sider når de skal lære noe nytt. Læringsstilmateriellet til Midgard baserer seg på Dunn og Dunns læringsstilteorier og er utarbeidet av en av landets mest erfarne pedagoger på området, Lene Heibø Knudsen. Suppleringspakken har undervisningsopplegg for 6. trinn. Her er både ferdig trykket materiell samt kopioriginaler og maler, slik at klassen selv kan lage egne oppgaver. Det følger også med en lærerveiledning med gjennomgang av hvordan materiellet skal brukes. Undervisningsopplegget tar utgangspunkt i Kunnskapsløftet og bygger på temainndelingen i Midgard 6. Det er 4 tema som står i fokus:- Europa- Middelalderen- Vikingtida- Slik styres Norge

Ilmainen toimitus Meillä on miljoonia kirjoja, löydä seuraava lukuelämyksesi tänään! Aina edulliset hinnat, ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksiin ja nopea kuljetus. | Adlibris Drilleoppgaver i matematikk som er egnet som ukentlig mattelekse/skoleoppgave ligger her sammen med andre oppgaver for 4.- 7.

Hvert kapittel har en introduksjonsdel ... Læringsstilmateriell Midgard 6. Suppleringsmateriell 6.

RELATERTE BØKER