Rastløs

Rastløs - Anne K. Bang | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne K. Bang
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Rastløs.pdf
ISBN
2655330143448

BESKRIVELSE

Forfatteren forlater hverdag og familie og reiser ut i verden for å dyrke en livsnødvendig rastløshet. Rastløsheten hun føler blir en dør inn til refleksjon over ulike kulturer, opplevelser og mennesker hun møter på sin reise. Hvert kapittel begynner med et dikt av medforfatteren.

We... 13. Hvor ofte føler du deg rastløs eller urolig i kroppen? 14.

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. I Rastløs møter vi fem av Norges største ekstremsportutøvere. De lever av å dra verden rundt for å drive med sporten sin. I Rastløs møter vi fem av Norges største ekstremsportutøvere.

RELATERTE BØKER