Ut av saltbøssa

Ut av saltbøssa - Rebecca Manley Pippert | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Manley Pippert
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Ut av saltbøssa.pdf
ISBN
9024745193392

BESKRIVELSE

"Kristne og ikke-kristne har noe felles, vi har alle et anstrengt forhold til evangelisering." Slik begynner denne bestselgende klassikeren om evangelisering som livsstil. Med historier, bibelske referanser og sunn fornuft, viser Rebecca Manley Pippert hvordan man kan ha en avslappet og entusiastisk holdning til å dele troen sin med andre. Ut av saltbøssa kom for første gang ut i 1979 (på norsk i 1986) oger blitt en klassiker. Denne reviderte og utvidede utgaven er nå mer enn noen gang, en sjelden bok - morsom og dyp, enkel og livsforvandlende.

[email protected] Alle priser i nettbutikken vises i NOK inkl.

70 prosent av alt saltet vi spiser til daglig, kommer fra ferdiglagde produkter og bearbeidet mat, der produsentene har tilsatt masse salt. Midlertidig ute av drift. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her ... Ut av saltbøssa - Becky Pippert .

RELATERTE BØKER