Apokryfane

Apokryfane Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Apokryfane.pdf
ISBN
6268611245990

BESKRIVELSE

Apokryfane til Det gamle testamentet er jødiske skrifter i ulike sjangrar, samla i den antikke bibelomsetjinga Septuaginta. Dei har hatt innverknad på evangelia, Paulusbreva, Hebrearbrevet og Jakobs brev i Det nye testamentet. Forteljingane om Susanna i badet og Judits drap på Holofernes har inspirert målarkunsten og poesien i seinare tid. Fridomskampen til Makkabearane har gitt motiv til det kjende oratoriet Judas Makkabeus av Händel. Omslagsbiletet er inspirert av historia om fridomskampen til makkabearane.

Apokryfane til Det gamle testamentet er jødiske skrifter i ulike sjangrar, samla i den antikke bibelomsetjinga Septuaginta. Dei har hatt innverknad på.. Apokryfane til Det gamle testamentet er jødiske skrifter i ulike sjangrar, samla i den antikke bibelomsetjinga Septuaginta.

Forteljingane om Susanna i badet og Judits drap på Holofernes har inspirert målarkunsten og poesien i seinare tid. Vår pris 398,-(portofritt). Apokryfane til Det gamle testamentet er jødiske skrifter i ulike sjangrar, samla i den antikke bibelomsetjinga Septuaginta.

RELATERTE BØKER