Gud - mer enn feelgood?

Gud - mer enn feelgood? - Bjørn Are Davidsen, Atle Ottesen Søvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Are Davidsen, Atle Ottesen Søvik
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Gud - mer enn feelgood?.pdf
ISBN
5268464232742

BESKRIVELSE

The Big Bang! Trykket noen på ON, eller er universet skapt ved tilfeldighet? Kjenner du til forsker-begrepet fininnstilling? Det bør du! Står det en vilje bak vår tilværelse? Helt saklig: finnes det i dag gode og naturvitenskapelige argumenter som støtter dette? Eksisterer Gud, rett og slett? Er det greit å være skeptisk til mirakler, men samtidig tenke at det beint fram er både rasjonelt og fornuftig å tro på Jesu oppstandelse? Er likkledet i Torino ekte? Eller vent litt. Hva med alt det vonde som skjer i verden? Hva er vitsen med en Gud som ikke bryr seg? Som da bare ikke kan være god. For kan Gud være det - egentlig? Boken diskuterer livets store spørsmål i lys av fornuft og vitenskap. Forfatterne er to drevne myteknusere som viser at kristendom ikke trenger å bortforklare, men kan forklare mye.

Så får jeg neste gang gjøre en bedre jobb med å trekke pusten og huske når Theodosius II levde. Feelgood Scene Film og TV AS utvikler og produserer innhold innen sjangrene humor og underholdning. Vi har produsert serier som Helt Perfekt, Neste Sommer, Torsdag kveld fra Nydalen, Brille, Hvite Gutter og Praktisk info med Jon Almaas. Gud betegner et overmenneskelig vesen som oppfattes som en person eller tilsvarende en person.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788292922330 Gud - mer enn feelgood? Damaris Norge. 14.

RELATERTE BØKER