Kjøkkenfavoritter

Kjøkkenfavoritter - Linda Doeser, Judy Williams, Lesley Mackley | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Doeser, Judy Williams, Lesley Mackley
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Kjøkkenfavoritter.pdf
ISBN
5353285435720

BESKRIVELSE

Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.

Mitt verste matminne Min venn Jan hadde vært i Asia og skulle lage skalldyr-wok. Når utstyret teller: Her er kokkenes kjøkkenfavoritter. Privat booking LÆR OG SMAK: Mesterkokk Terje Ness skal demonstrere damp- og sous-vide-teknikker på påskefjellet.

- Har du et favorittredskap på kjøkkenet? - Ja, rivjern fra Microplane. 10 rustikke kjøkkenfavoritter Vi elsker kombinasjonen lavendel og lindegrønn. Dekk et rustikt bord og lag pastafest på en hverdag! Kokkens 5 kjøkkenfavoritter Charlotte er veldig glad i jerngrytene- og pannene fra franske Le Creuset, og fargen solgul er en av vårens nyheter.

RELATERTE BØKER