Ordet gjennom året 1-3

Ordet gjennom året 1-3 - Sjur Isaksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sjur Isaksen
DIMENSJON
9,79 MB
FILNAVN
Ordet gjennom året 1-3.pdf
ISBN
7491203206625

BESKRIVELSE

Her får du alle tre Ordet gjennom året av Sjur Isaksen året til prisen av to bøker! Disse bøkene inneholder betrakninger over evangelietekstene i de nye tekstrekkene. Foruten selve teksten finner du kreative vinklinger, hverdagslige eksempler og det anmelder Kjell A. Skarseterhagen i Luthersk kirketidende kaller «frysetørrede aha-opplevelser». Boken er et veldig nyttig redskap for alle prester og forkynnere, men alle tekstene har fått spørsmål til ettertanke - noe som gjør de til et utmerket utgangspunkt for gruppesamtaler eller egen refleksjon.

Så det er også med ordet gjennom hvorfor man bør sørge for at synonymer som er funnet egner seg egentlig til konteksten der du vil bruke dem. Kjøp Ordet gjennom året fra Norske serier Med ORDET GJENNOM ÅRET 1: evangeliebetraktninger over første tekstrekke har Sjur Isaksen skrevet betraktninger til samtlige evangelietekster i Den norske kirkes tekstrekker. I denne boken finner du foruten selve teksten kreative vinklinger, hverdagslige eksempler og det anmelder Kjell A. Kjøp Ordet gjennom året fra Norske serier ORDET GJENNOM ÅRET 3: evangeliebetraktninger over tredje tekstrekke er skreddersydd for mennesker som gjerne vil forberede seg til gudstjeneste, som forkynnere eller tilhørere.

I denne sammenheng vil det særlig innebære støtte til resonnerende kataloger, tiltak for meningsutveksling og tverrkulturell dialog i forbindelse med kunstuttrykk, debatt om kulturpolitikk. Hvert år kåres årets ord. Det kan være nyord eller ord av nyere dato som har preget året, og som vi ønsker å framheve.

RELATERTE BØKER