Retail design : den fysiske butikken som markedsføringskanal

Retail design : den fysiske butikken som markedsføringskanal - Marit Andreassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Andreassen
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Retail design : den fysiske butikken som markedsføringskanal.pdf
ISBN
6685604710510

BESKRIVELSE

I Retail design. Den fysiske butikken som markedsføringskanal presenterer og diskuterer forfatteren de virkemidlene som kan benyttes innenfor fagområdet retail design – alt fra markedsundersøkelser og merkevareledelse til utforming og posisjonering av butikklokalet, eksponeringer og spesialeksponeringer.Temaer som behandles i boken er:kommersielle virkemidler for å øke lønnsomhetentilrettelegging av den fysiske butikken til ulike menneskers ønsker og behovkonseptutvikling og strategiervisualisering av virksomhetens identitetpersepsjon og de menneskelige sansers kraftrommets påvirkning for vår kjøpsatferdvareplassering og dens kommersielle virkningå skape scenografiske etterligninger i utstillinger og butikkerRetail design favner fag som sosiologi, antropologi og ledelse, så vel som design, arkitektur, salg og økonomi. En retail-designer må forstå både detaljistens merkevare og målgruppe, da butikken skal utvikles i henhold til det valgte konseptet og gi en inspirerende opplevelse og enkel kjøpsprosess for kundene.Utgivelsen henvender seg til studenter innen retail design og salg og markedsføring, og til alle som har interesse for hvordan retail design med den fysiske butikken som arena, kan skape verdier i samfunnet og for forbrukerne.

Vi fokuserer på utvikling av interiørkonsept for butikker. Vi har trua på at møtet mellom mennesker er viktig og vi har et genuint ønske å ivareta den fysiske butikken.

Det handler om strategisk design og merkevareledelse, om bygging av kommersielle salgskonsepeter på den rommelige arenaen og å bruke den fysiske butikken som markedsføringskanal. Marit er forfatter av boken Retail Design, den fysiske butikken som markedsføringskanal som ble lansert av Cappelen Damm Akademisk høsten 2017 og har holdt en rekke kurs innenfor faget Retail Design. Hun har lang erfaring med retail design i form av design av butikk konsepter, produktplasseringer og utstillinger. Retail design : den fysiske butikken som markedsføringskanal Forfatter: Marit Andreassen Utgitt: 2018 Sjanger: Fakta Innleser: Brage Talesyntese Digitale verktøy: Enkel innføring i ArchiCAD Bok B: Grethes Hus AS: 2017: 9788282410366 Logistikklededelse benyttes som pensumbok for studenter ved høyskoler på både bachelorspesialisering og masterkurs innen logistikkfaget.

RELATERTE BØKER